Voor veel mensen is de keuken het hart van het huis. En dat is niet voor niets. In de keuken komen we immers samen, en worden de lekkerste gerechten bereid. Het belang van een goede, en mooie, keuken spreekt dus voor zich. Maar wanneer je een kijkje gaat nemen bij de nieuwe keukens in Veenendaal, kan het aanbod je overweldigen. Met alle keuzes van vandaag de dag weet je soms niet meer wat je zoekt. Om je een beetje op weg te helpen, hebben wij de laatste trends op keukengebied even voor je op een rijtje gezet.

Een uittrekbare spoeldouche

Je kent ze wel: de hoge kranen die je door middel van een veer kunt uittrekken. Ze zijn niet alleen ongelooflijk praktisch en fijn in gebruik, maar ze zien er ook nog eens lekker stoer uit. Ze staan goed in vrijwel ieder keukendesign, en het maakt het afwassen van je pannen veel gemakkelijker. Een andere populaire optie is de warm-waterkraan. Deze kranen geven niet alleen koud en warm, maar ook kokend water.

De wijnkast

Niet op iedereen van toepassing, maar voor de liefhebbers een zeer geliefd onderdeel van de moderne keuken. Een wijnkast is een afgesloten kast met daarin meerdere wijnrekken. Hier kun je al jouw wijnflessen bewaren, en laten rijpen op de ideale temperatuur. Dat betekent dat de wijn altijd goed is, en je er zelf nog maar weinig omkijken naar hebt. De luxere varianten bieden zelfs de optie om ieder wijnrek van een andere temperatuur te voorzien.

Een afzuigkap in het werkblad

Oké. De meeste mensen hebben nog altijd een afzuigkap boven hun fornuis. Maar als je op zoek gaat naar een moderne keuken, is er ook nog een andere optie. De afzuigkap in het werkblad, is de afgelopen jaren zeer populair geworden. Dit komt onder andere omdat de afzuigkap mooi kan worden weggewerkt in het design van de keuken. Daarnaast neemt hij ook veel minder ruimte in beslag. Wat dan weer betekent dat er nog meer ruimte overblijft voor bijvoorbeeld extra keukenkastjes.

Je houd misschien ook van..

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *